Prosjektbloggen

Dokumentasjon av oppgradering av eiendommen

Mur langs eiendomsgrensen

Posted by arepeggio den 09/11/2008

Det er bare to dager siden støpingen av gulv og fundamenter, og vi er godt i gang med å stable støttemursblokker langs eiendomsgrensen. Den støpte sålen er ganske lang – ca 35 meter – og vi bestilte 700 blokker, som skulle bli noe sånt som 19 paller. Det ble mye tung bæring, for blokkene var faktisk ‘steintunge’.

Jeg trodde at det bare var å stable blokkene oppå hverandre, men der tok jeg feil. Det viste seg at for en hel del av blokkene, var passformen heller dårlig. En del blokker måtte legges til side, og vinkelsliperen ble flittig brukt for å tilpasse blokkene til hverandre.

Men på et tidspunkt gikk hele stablingen i stå.  Andelen av blokker med dårlig passform var så stor at jeg til slutt tok kontakt med produsenten ute på Tornes og fikk ham til å komme og se på saken. Da han kom, kunne han bekrefte at de hadde hatt problemer med et parti som var produsert høsten 2008, og at en del av disse blokkene tydeligvis hadde havnet hos meg. Siden vinteren var i anmasj, anbefalte han meg å ta kontakt til våren igjen, så ville vi nok helt sikkert komme til enighet på en eller annen måte.

pb090023pb090027pb170033

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: