Prosjektbloggen

Dokumentasjon av oppgradering av eiendommen

En kjempegod idé

Posted by arepeggio den 15/10/2008

Hadde et ærend ved gjenvinningsstasjonen i går ettermiddag, og kom over et parti med utrangerte rullecontainere fra et lokalt vaskeri. Var mest interessert i hjulene, for jeg har sett for meg at jeg skal montere noen av snekkermaskinene mine på understell med hjul.

Mens jeg strevde med å plukke hjulene av understellene (i pøsende regnvær, og uten skikkelig verktøy) ombestemte jeg meg og tenkte at jeg saktens kunne benytte understellene med hjulene påmontert, og startet med å fjerne sidevangene fra understellene (fortsatt i pøsende regnvær, og uten skikkelig verktøy).

Til slutt ga jeg opp demonteringen, dyttet et par containere inn i bilen (har diger bil, vettu), og avtalte å komme tilbake med tilhengeren i dag for å hente resten.

Som sagt, så gjort. I dag kjørte jeg innom og fylte hengeren med containere som jeg tok med meg hjem til verkstedet. Det var litt i tidligste laget, for verkstedet er ikke blitt bygget enda. Derfor blir containerne stående i et hjørne på tomta inntil videre. Akkurat da fikk jeg en kjempegod idé!

(Fortsettelse følger…)

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: