Prosjektbloggen

Dokumentasjon av oppgradering av eiendommen

Huset på landet

Posted by arepeggio den 13/05/2007

Har akkurat kjøpt hus på landet, ca 20 minutters kjøring fra sentrum. Her er det utsikt til fjord og fjell, god plass og passe landlig. Eiendommen er på nesten 1,7 mål, selv om en liten parsell foreløpig bare er skog og kratt.

Men alt er ikke bare fantastisk! For her er det en masse arbeid å gjøre. Dreneringen er tett, og flere av rommene i kjelleren er fuktige. Terrenget på oppsiden av huset har fall mot huset, og dette gjør ikke saken noe bedre. Vinterstid kan det være mye snø, og det er vanskelig å plassere bilene skikkelig, samt å bli kvitt snøen. Den fliselagte terrassen mot vest skriker etter oppgradering, for fuktighet kryper ned mellom terrassen og vestveggen ned mot kjelleren, slik at innsiden av veggene har fuktutslag. Og enda er det flere utfordringer som jeg ikke har nevnt enda!

Dette må uansett vente noen måneder mens vi legger planer for hvordan vi skal angripe det hele, og hva vi skal begynne med. Men planen er å lage en carport og et arbeidsrom/snekkerrom på nordsiden av huset. Dessuten ønsker vi å trekke taket ut over terrassen for å løse fuktproblemene der, og dessuten lage en ny terrasse vest for den gamle terrassen.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: